FILIALCHEF 
Lidköping

Filialchef lidköping

Det händer mycket spännande inom Elektrobyrån nu, 2020 blev ett rekordår och vi tror starkt på framtiden. I Lidköping kommer vi bland annat vid årsskiftet flytta in i nybyggda lokaler inne i Lidköping.

Koncernen vi ingår i, Hjo Installation är väldigt expansiv och vi kommer framåt att få ännu fler kollegor och företag inom gruppen. Läs mer om Hjo Installation här.

Då nuvarande filialchef skall gå vidare till andra uppgifter inom företaget söker vi nu en efterträdare.

Den vi söker
Vi ser gärna att du har erfarenhet från el, bygg eller andra discipliner i installationsbranschen och gärna i Lidköpingsområdet. Då företagets kylavdelning är baserad i Lidköping är det meriterande med kunskaper inom det. Du har idag kanske en liknande roll eller är projektledare och är redo för nästa nivå. För att lyckas i tjänsten är du kommunikativ och duktig på att hantera både kunder och medarbetare. Resultatinriktad, operativ, beslutsam och strukturerad är utmärkande drag som vi söker.

Vi ser gärna både kvinnliga som manliga sökande.

Vi erbjuder
Ett spännande jobb där du har stora möjligheter att forma och driva filialen men också företaget då tjänsten ingår i Ledningsgruppen. En varierande tjänst då det är en kombination av flera arbetsuppgifter. Då nuvarande filialchef är kvar i företaget kommer denna att hjälpa till i introduktionen och finnas som bollplank. 

Arbetsuppgifter
I rollen som filialchef får du en nyckelroll i verksamheten då du ansvarar för:

  • Försäljning – Du är aktiv ute hos befintliga och nya kunder för att identifiera och skapa affärer samt driva egna projekt.
  • Personal – Leda, motivera, utveckla och rekrytera medarbetare. I ditt team ingår ett 15-tal kompetenta medarbetare som består av serviceledare och montörer.
  • Planering – Planering av resurser.
  • Viss del projektering, projektledning och kalkylering ingår, ibland tillsammans med vår centrala resurs för detta.
  • Tjänsten innefattar resultatansvar för filialen och du rapporterar till VD. Du träffar även kontinuerligt de andra filialcheferna i företaget och andra ledare inom Hjo Installation.

Ansökan
Skicka CV och personligt brev till vår VD, christoffer.olbrich@elektrobyran.se

Intervjuer och urval sker löpande. 
Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer om REKRYTERINGAR TILL Elektrobyrån?