Image
ELEKTROBYRÅN LEVERERAR HELHETSLÖSNINGAR FÖR BLAND ANNAT
• PROCESSANLÄGGNINGAR • MASKINSTYRNING • APPARATSKÅP OCH CENTRALER

Industriell automation

handlar alltid om en kombination av hårdvara och mjukvara. I stället för att ni ska vända er till olika leverantörer för att köpa projektering, kraftförsörjning, styrsystem, installation och administrativa system erbjuder vi en helhetslösning.

Elektrobyråns ingenjörer/montörer har mångårig erfarenhet från industriell el- och automation. Kombinationen el montage, automation, PLC-programmering gör oss till en effektiv leverantör med kontroll över resultat och leveranstid.

Placeholder
Placeholder

Verkstadsmontage

I nära samarbete med kunden konstruerar och bygger vi apparatskåp för styrutrustningar. Typiska applikationer är apparatskåp för fastighetsautomation, kyl-installationer, maskinstyrning, m.m.

Systemoberoende system- och tjänsteleverantör

Vi är vi en systemoberoende system- och tjänsteleverantör med gedigen kompetens inom automatisering av fastigheter, industriprocesser, från enstaka maskin till hel anläggning. Vi installerar standardiserade systemlösningar för process- och maskinstyrningar i stora serier för både industriella och kommunala anläggningar

Placeholder

Elprojekt

Vi är en komplett leverantör till er när det gäller produkter och tjänster inom el, projektering, tele, data, larm, fiber, kraft, och kyla. Vår målsättning är att kunna erbjuda dig som kund de mest prisvärda produkterna. Det finns även möjlighet för privatpersoner att nyttja ROT-avdraget för vårt arbete. Tveka inte – kontakta oss idag!

Placeholder

Elservice

Med regelbunden service kan du sänka dina energikostnader och undvika tidsödande driftstopp och dyra reparationer på din fastighet, anläggning eller industri. Dessutom säkerställer vi att du lever upp till lagar och förordningar. Vi hjälper dig med löpande underhåll, akuta åtgärder och ombyggnationer. Det gäller både på installationer vi själva utfört eller på installationer du köpt genom en annan leverantör.

Placeholder

Automation

Vi är specialister på fastighets- och industriautomation och erbjuder helhetslösningar som är särskilt anpassade efter dina behov. Våra automationsspecialister finns tillgängliga för projekt över hela landet.

Placeholder

Kontakta våra filialchefer

Martin Johansson | Filialchef Skövde


Epost
Tel : 070-897 59 02
Fredrik Johansson | Filialchef Bankeryd


Epost
Tel: 070-837 88 99
Per Gustafsson | Filialchef
Hjo


Epost
Tel: 070-810 88 89
Tomas Larm | Filialchef Vinninga


Epost
Tel: 070-631 88 75

Christoffer Olbrich | VD
Elektrobyrån AB


Epost
Tel: 070-990 06 26

Kontakt via mail:
fornamn.efternamn@elektrobyran.se

Image
Image
Image
Image