JOBBA HOS OSS 
Jobba med oss på Elektrobyrån

Jobba hos oss

Elektrobyrån är alltid intresserade av ytterligare kompetenta medarbetare.

Känner du att du vill komma med och tillföra i vårt gäng? Skicka då gärna en spontanansökan på info@elektrobyran.se

Elektrobyrån har fortsatt bra förtroende från både befintliga och nya kunder med projekt och våra orderböcker är fyllda på väldigt lång sikt. Vi förstärker nu organisationen med både nya tjänster och påfyllning av fler duktiga montörer som vill komma med i vårt positiva gäng. Vi söker följande tjänster:

Projektledare
Vi söker nu en projektledare vars arbetsuppgifter kommer vara entreprenader och industriprojekt i storleksordning 200.000 upp till 15 mkr. Res projekt kommer att förekomma. Tidigare erfarenheter från projektledning är ett krav. Kalkylering, projektering och inköp är meriterande. Placeringsort företrädesvis Hjo, alternativa orter kan diskuteras.

Elkonsult – projektering / konstruktion
Elkonsultens arbetsuppgifter kommer vara kalkylering, projektering, beredning, inköp och elkonstruktion och i vissa fall även projektledning för både projekt och mindre arbeten. Vi arbetar med olika CAD system, bland annat MagiCad, Elprocad ic och Revit. Tjänsten kommer arbeta med flertalet av koncernens bolag med placeringsort Hjo.

Projekt / entreprenads och serviceelektriker
Vi söker både projekt / entreprenads- och serviceelektriker. Våra kunder är byggföretag, privatpersoner och industri. Möjlig placeringsort: Hjo, Tibro, Karlsborg, Skövde, Skara, Götene, Lidköping, Bankeryd och Kristinehamn.

Industrielektriker / Automationstekniker
Arbetsuppgifterna som automationsservice-elektriker är bland annat service- och felsökningsuppdrag på maskinanläggningar och elanläggningar för fastighet och industri. Nybyggnation, installation och driftsättning av styrskåp och maskinanläggningar, samt ombyggnationer av styrskåp och maskiner och utrustning. Placeringsort: Tibro.

Krav

  • Tidigare yrkeserfarenhet krävs
  • B-körkort
  • Flytande svenska i tal och skrift

Alla tjänsterna är på heltid. Provanställning tillämpas. Tillträde snarast.

Alternativ placeringsort

Då vår koncern är på stark tillväxt inom el och automation och vi jobbar tätt mellan våra bolag kan vi erbjuda alternativa placeringsorter inom våra systerbolag El & Automation (Nora) och Filipstads Elbyrå (Filipstad) till alla tjänsterna.

Frågor och ansökan om tjänsterna projekt/entreprenads och serviceleketriker:
Bankeryd: fredrik.johansson@elektrobyran.se / 070-837 88 99
Lidköping/Skara/Götene: mattiaz.karlgren@elektrobyran.se / 076-808 64 14
Kristinehamn: peder@elteknik-ab.com / 070-312 70 80
Hjo/Tibro/Karlsborg/Skövde: per.gustafsson@elektrobyran.se / 070-810 88 89

Övriga tjänster besvaras av per.gustafsson@elektrobyran.se / 070-810 88 89

Vill du veta mer om REKRYTERINGAR TILL Elektrobyrån?