Elektrobyrån har 79 anställda fördelade på etableringarna i Hjo, Skövde, Vinninga, Tibro och Karlsborg, Götene, Mariestad och Bankeryd/jönköping. Vår hemmamarknad är Skaraborg och senast nu också Jönköping med totalentreprenader och service inom el, tele/data, kyl och larm för alla sektorer i samhället. Vi behöver förstärka och söker följande tjänster.

 

PLC Programmerare till Tibro

Vi söker en erfaren PLC progamerare till vår etablering i Tibro. Du skall ha kunskaper i programmering av Siemens SIMATIC STEP 7 och CODESYS. Meriterande är om du tidigare har varit projektledare inom automation. Du skall vara stresstålig, ansvarstagande och kan resa under kortare perioder.

Automationselektriker till Tibro

Vi söker en erfaren Automationselektriker till vår etablering i Tibro. Meriterande är om du har kunskaper i CAD och konstruktion. Du skall vara stresstålig, ansvarstagande och kan resa under kortare perioder.

Service – Elektriker till Karlsborg och Hjo

Vi söker en erfaren Elektriker till vår etablering i Karlsborg och Hjo. Du skall vara stresstålig och ansvarstagande. Meriterande om du tidigare har erfarenhet som ledande montör för större projekt eller tidigare jobbat som serviceelektriker. Kyltekniker till Vinninga och Skövde Vi söker Kyltekniker. Din bakgrund kan vara elektriker, servicetekniker eller motsvarande med kunskap inom felsökning och felavhjälpande service. Du kommer ingå i vår etablering i Vinninga/Skövde