JOBBA HOS OSS 
Jobba med oss på Elektrobyrån

Vi söker nu en vd

Hjo Installation växer!

Hjo Installation består idag av sju installationsbolag med en samlad omsättning på 350 miljoner kronor, vi är verksamma inom el, ventilation vvs och styr i Skaraborg, Värmland och Göteborgsområdet. Strategin är att skapa en större installationskoncern genom att utveckla befintliga företag och växa genom en offensiv förvärvsagenda. Då vi kommer att passera 500 miljoner kronor i omsättning redan vid årsskiftet gör att vi behöver förstärka vår organisation med nya medarbetare som vill vara delaktig i vår spännande resa framåt.

Elektrobyrån omsätter ca 110 miljoner med 80 medarbetare. Vi är etablerade på 8 orter samt verksamma inom el, automation och kyla.

Vi söker nu en VD som ska fortsätta att utveckla företaget men ska också ha ett tydligt fokus på att ta Elektrobyrån till nästa nivå, genom att öka omsättningen i befintliga och nya affärsområden.

Övriga egenskaper vi eftersöker:
-erfarenhet från ledande befattning
-affärsmässig och affärsdriven
-kommunikativ och inspirerande
-beslutsam

Tjänsten utgår från Hjo eller någon av Elektrobyråns andra etableringar och kommer innebära en del resor inom företaget och till andra koncernbolag.

Urval sker löpande så skicka gärna in ert CV samt ansökan snarast till christoffer@hjoinstallation.se

Vill du veta mer om REKRYTERINGAR TILL Elektrobyrån?