Vi vill anställa dig !

Vill du vara med på vår resa att positionera oss som det mest moderna och attraktiva installationsföretaget 

Elektrobyrån Hjo AB ingår i en expansiv elinstallationskoncern med en tydlig tillväxtplan där vår ambition är att positionera oss i branschens framkant. Vi omsätter 120 miljoner kronor och består av 90 medarbetare med etablering i Skaraborg, Göteborg och Jönköping. Utifrån vår utarbetade tillväxtplan söker vi nu följande tjänster: 

Ekonom 

Ekonomienheten består av en positiv och flexibel grupp i Hjo som administrerar koncernens bolag och filialer. Eftersom vår koncern växer ges en stor möjlighet att sätta prägel på sin egen roll och hur teamet arbetar framåt. Vi söker en lagspelare som är målmedveten, drivande, effektiv och ordningsam. Arbetsuppgifterna består bl.a. av bokföring, kundfakturering samt reskontrahantering. 

Vi söker dig som är en högskoleutbildad ekonom eller har tidigare erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Erfarenhet, kunskap och intresse av affärssystem är starkt meriterande.  

Elektriker10 stycken 

Vi söker 10 elektriker med inriktning på något utav följande områden: service / installation, plc-programmering, automation samt kyla. Du som söker skall ha en relevant utbildning samt ett par års arbetserfarenhet som elektriker. Som person är du strukturerad, målinriktad och brinner för att göra ett bra jobb åt våra kunder. Vi är flexibla kring din placeringsort eftersom person och kompetens är av större vikt. Om resjobb är av intresse så finns det möjligheter till det. 

Projektledare / Kalkylator 

Vi söker en person till en varierande och spännande kombinerad tjänst som innefattar Projektledare och Kalkylator. Personen vi söker har flerårig erfarenhet från liknande tjänster samt gärna några år som elektriker i grunden och kommer att jobba inom hela koncernen. 

Urval sker löpande i rekryteringsprocessen. Varmt välkommen att maila din ansökan till info@elektrobyran.se För mer information om oss, besök vår hemsida: www.elektrobyran.se